Salı

HÜRRİYET, SENARİST RACİ ŞAŞMAZ'IN ASKERE ALINACAĞINI İDDİA ETTİ



Polat’a kışla yolu gözüktü

Zikir fotoğraflarıyla gündeme gelen Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile senarist kardeşi Raci Şaşmaz’a şimdi de askerlik yolu gözüktü.

Dosya sümenaltı edildi

Şaşmaz kardeşlerin Kadirilik tarikatıyla ilgili haberlerin ardından dizinin senaryosunu yazan ve yapımcılığını devralan Raci Şaşmaz’ın Elazığ Merkez Askerlik Şubesi’nde bulunan dosyası incelendi. Raci Şaşmaz’ın asker kaçağı olduğu ve erteleme için gerekli koşulları taşımamasına rağmen dosyasının sümenaltı edildiği saptandı.

Albaya soruşturma

İsmi açıklanmayan bir albay hakkında soruşturma açılırken, Raci Şaşmaz hakkında işlem yapılmaya başlandı. İşlemlerin sonucuna göre Raci Şaşmaz askerliğini yapmak üzere Üsküdar Askerlik Şubesi’ne davet edilecek. Kurtlar Vadisi’nde Polat rolünü oynayan Necati Şaşmaz’ın da kendisini ABD’de eğitimde göstererek askerliğini tehir ettirdiği belirlendi.

Polat iki ay gecikti

Yetkililer, Necati Şaşmaz’ın ABD’de eğitim görmek yerine Türkiye’de dizide oynadığını dikkate alarak dosyasını incelemeye aldılar. Durumu incelenen Necati Şaşmaz’ın teslim olma tarihinin iki ay geçtiğini belirlediler. Bu nedenle Necati Şaşmaz’ın da eğitim gördüğünü belgelerle kanıtlayarak erteletmemesi durumunda askere alınabileceği ifade ediliyor.
Nurettin KURT

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Necati bey oynadığınız kurtlar vadisi dizinizi 1 bölümünden taaaaaki sonuncu bölümüne kadar izledim.Hatta tekrarlarını bile izliyorum.Dizinizin devamını bek.yada yeni bir dizide sizi görmek istiyoruz.Sizden tek ama tek bir isteğim var Bir imzalı fotoğrafınızı istiyorum.fotoğraf için adresimi vereyim size VALİMİTHAT BEY MAH.ÇAVUŞBAŞI 1.SOK.NO 13 VAN SİZİ KOKULU KOKULU ÖPÜYORUM.BEN DEMET