Salı

SENARİST TAYFUN GÜNEYER'İN YÖNETTİĞİ 'ŞANS KAPIYI KIRINCA' 12 KASIMDA


Tayfun Güneyer, ‘Şans Kapıyı Kırınca’ adlı ilk filminin çekimlerini tamamladı. Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Zeki Alasya’nın başrolde oynadığı komedi tarzındaki film, Küba’da çekildi. Film, 12 Kasım’da gösterime girecek.

Şans Kapıyı Kırınca isimli ilk sinema filminin hem senaryosunu yazan, hem de yöneten Güneyer, komedi tarzındaki filminin gişe yapacağına inanıyor. Başrollerini Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Asuman Dabak ve Zeki Alasya’nın paylaştığı filmde ayrıca Kübalı sanatçılar da rol aldı. Çekim aşamasının çok maceraları geçtiğini belirten Tayfun Güneyer, şunları söyledi:

‘Başımıza çok şey geldi, çok şey yaşadık; ama en ilginci Ferhan Şensoy’u unutmamızdır. Bir gün Ferhan Şensoy’u çekim yerine giderken otelde unuttuk, sonra pazarda bulduk. 3-4 minibüs, Havana’da deniz kenarına doğru yola çıkıyorduk. Çekim başlayacağı sırada sette herkes birbirine bakıyor. Ferhan Şensoy, yani filmin başrol oyuncusu yok. Otele gittik yok, her yerde onu aradık Sonunda pazarda bulduk. Çantası boynunda geziyor... Bizi görünce, ‘Gelmiyorum işte’ dedi. Haklı olarak küsmüş. Yapma, etme ağabey diyerek onu zar zor sete götürdük...’
DİLEK DALLIAĞ/HÜRRİYET

Hiç yorum yok: