Salı

YERLİ DİZİLERE YAZTATİLİ YOK


Yerli dizilere yaz tatili yok

Yaz ayının gözde dizileri Adı Aşk Olsun, Tam Pansiyon ve Tatil Aşkları. Konusuyla ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Metro Palas ve Müjgan Bey.

Televizyon kanalları arasında yazın bile yerli diziler arasındaki reyting savaşı bitmedi. Ekran bağımlıları için yeni dizilerle ilgili yaz pusulası hazırladık

Eğer siz de "Yaz geldi televizyon kanalları yine aynı yapımlara yer veriyor," diyenlerdensiniz şu sıralar kumandayı hiç elinize almıyorsunuz demektir. Zira artık kanallar sadece eylül ayında yayımladığı yerli dizilerle gündeme gelmiyor, yaz aylarında da aralarındaki rekabet sürüp gidiyor. Örneğin, bu ay Kanal D, Show tv ve Star iki, atv ise üç yeni diziyi izleyiciyle buluşturdu. Birbirinden ilginç konulara, başarılı oyuncu kadrolarına, deneyimli yönetmen ve senaristlere sahip olan diziler günbegün yayımlanmaya başladı. Gerçekten bir yıldız savaşları varsa eğer diziler arasında da öyle bir savaştan bahsetmek mümkün anlayacağınız. Biz de tatile çıkamayan ya da tatile çıksa da beyazcamın büyülü dünyasından kendini alamayanlar için yeni dizilerle ilgili bir pusula hazırladık. Yönetmeni kimdir, senaristi kimdir, oyuncuları kim, nerede, ne zaman yayımlanır. Amaç dizinin özetiyle izleyiciye bir nebze de olsun yardımcı olabilmek. Bu yaz kumandaya küsmemeniz dileğiyle! (DEVAMI İÇİN TIKLAYIN)
ASLI ÖRNEK/RADİKAL

Hiç yorum yok: