Cuma

Ö.F.BİRPINARIN YAZDIĞI;SÖZÜN BİTTİĞİ YER'İN FRAGMANI

Senaryosunu yönetmen İsmail Güneş ile Ömer Faruk Birpınar'ın ile birlikte yazdığı Sözün Bittiği Yer bugün gösterime giriyor

Konusu
İstanbul’da okullarda gösteri yaparak hayatını kazanmaya çalışan ve en büyük hedefi dizi oyunculuğu olan Turgut, anne şefkatinden mahrum büyüyen oğlunun hayattaki tek varlığıdır. Turgut bir gün bir okulda gösteri yaparken oğlu Umut’un öğretmeninden gelen bir haberle sarsılır. Umut hastaneye kaldırılmıştır; kan kanserine yakalanmıştır.

Turgut bundan böyle hayatını oğlunu kurtarmaya adar. Anneliğe hazır olmadığı için oğlunu bebek yaşta terk eden maceraperest Simay da, bu sırada uzaklardan çıkagelir ve hastalanan oğluyla ilgilenmeye başlar.

Turgut, Simay’ın ilgisinden ümitlenirken, Simay kendisi gibi maceraperest ruhlu bir mirasyediyle gününü gün etmektedir. Umut’un öğretmeni ise güneydoğuda şehit olan eşine çok benzeyen Turgut’un yaşamıyla kendi yaşamı arasında kurduğu paralellikle bu ailenin yardımına koşar.

Turgut, oğlu için verdiği mücadelede yalnız olmadığını görünce moral bulur ama onu bir sürpriz beklemektedir. Paranın hükümdarlığındaki hayata karşı sevgi ve azimle mücadele ederken, oğlunun daha iyi bir hayat sürmesi için son bir fedakârlık yapması gerekmektedir...
Oyuncular: Mehmet Özgür, Yasemin Balık, Volkan Severcan, Elif Sümbül

Hiç yorum yok: