Perşembe

ROMANI SENARYOLAŞTIRILAN, "PERİHAN MAĞDEN ORHAN PAMUK'TAN ÇOCUK İSTEMİŞ"

Orhan çocuk yapalım mı


Edebiyat dünyasında şimdi bu teklif konuşuluyor. İddiaya göre Radikal yazarı Perihan Mağden, yazar Orhan Pamuk’a anlaşmalı çocuk yapma önerisinde bulundu.

ABD’de hızla yayılıyor

Amerika’da son yıllarda hızla yayılan yönteme göre zeki ve başarılı çiftler, aralarında herhangi bir aşk ve cinsellik olmamasına rağmen çocuk sahibi oluyor. Bu çocuklar, ileride ülkenin ve insanların kaderini değiştirecek potansiyelde insanlar olarak görülüyor.

Arkadaşlarına açıkladı

Bu yöntem Türk edebiyatının ünlü isimlerini de etkilemiş olacak ki, geçtiğimiz gün Cihangir’deki Symrna Cafe’de arkadaşlarıyla biraraya gelen Perihan Mağden ilginç kararını açıkladı. Mağden, ‘Sevgili dostum Orhan Pamuk’la anlaştık, çocuk yapacağız’ dedi.

Sen zekisin, ben de

Sohbete tanık olanların anlattığına göre, Orhan Pamuk’a ‘Sen zeki bir adamsın, ben de öyle’ diyen Mağden söze şöyle devam etti: ‘Zeki erkekle kadın biraraya geliyor ve çocuk sahibi oluyor. Biz de Orhan’la bu yöntemle çocuk yapmaya karar verdik.’

Bizim zaten zeki çocuklarımız var

İddialarla ilgili konuştuğumuz Perihan Mağden, ‘Bunlar komikten de öte. Hem Orhan’ın, hem de benim zaten zeki çocuklarımız var’ dedi. Orhan Pamuk’un Rüya (13), Perihan Mağden’in ise Melek (10) adında birer kızı var.

HÜRRİYET

Hiç yorum yok: