Perşembe

KANAL D'DE "SENARYOSU ÇOK İYİ" AMA SENARİSTİ BELLİ OLMAYAN BİR DİZİ BAŞLIYOR!


Başrollerini Nergis Kumbasar ile Burak Sergen’in paylaştığı ‘Tam Pansiyon’, iki kez evlenip ayrılan Osman ve Sermin’in kendi pansiyonlarına turist çekme hırslarını ve içlerine attıkları sevgilerini işleyen komik öyküsüyle izleyiciyi ekrana bağlayacak.

İki kez evlenip ayrılan, sahip oldukları üç çocuk bir yana, sevgilerinin de tam bitmemesinden dolayı yollarını bir türlü ayıramayan Osman ve Sermin’in ezeli rekabeti, 15 Haziran’dan itibaren Kanal D ekranlarında. Başrollerini Nergis Kumbasar ve Burak Sergen’in oynadığı, Ümmü Urhan’ın yönettiği ‘Tam Pansiyon’ adlı yeni dizide, eski karı-kocanın karşılıklı işlettikleri pansiyona turist çekme çabaları ve gizledikleri sevgileri, komik bir dille işleniyor. Burak Sergen, yeni projeden çok umutlu: ‘Eski Türk filmleri tadında bir komedi bu. Senaryosu ve cast’ı çok iyi. Zaten bu yüzden kabul ettim.’

Dizinin diğer başrol oyuncusu Nergis Kumbasar da iyi reyting alacaklarından emin olduğunu belirtiyor ve ‘Bu çok izlenecek bir dizi olacak. Sanırım Burak’la iyi bir çift olacağız’ dedi.
Dilek DALLIAĞ-HÜRRİYET/MAGAZİN SERVİSİ
***
SENARİST.TK NIN NOTU: BİZ BU NOTU YAZMAKTAN SIKILMAYA BAŞLADIK!
SENARİSTİN ADI NİYE YOK!?

Hiç yorum yok: