Pazartesi

KANDEMİR KONDUK, UZUN BİR ARADAN SONRA YENİ BİR SENARYOYLA EKRANLARDA


Yaz ataklarına tüm hızıyla devam eden Star TV’de ; bir tatil köyünde yaşanan aşkları ve komik olayları anlatan çok eğlenceli bir dizi ekrana geliyor!

TATİL AŞKLARI’ndaki aşk hikayeleri ekran başındakilerin hem içini ısıtacak hem de kahkahaya boğacak . Senaryosu yıllarca televizyonlarda yayınlanan uzun soluklu dizilerin yazarı Kandemir Konduk’un usta kaleminden çıkan “TATİL AŞKLARI”, yazın en çok izlenen dizisi olmaya aday... Yapımcılığını White Production’un üstlendiği ve her pazartesi Star ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizi, komik tiplemeleri ve aşklarıyla her yaştan izleyiciyi ekrana kilitleyecek.Dizide başlıca rolleri ; Seray Sever, Nilgün Belgün, Bülent Kayabaş, Arzu Yanardağ, Ercan Yazgan, Mert Kılıç, Melda Yılmaz, Hüseyin Köroğlu paylaşıyorlar. Ayrıca otuz kadar sanatçı da “TATİL AŞKLARI” nda rol alıyor.



İlk bölümün konusu;

İlk bölümde resepsiyon görevlisi olan Sema ( Seray Sever ) ile eski sevgilisi Tamer ( Mert Kılıç ) ın karşılaşmasına tanık oluruz. Ne var ki müşteri olarak otele kaydını yaptıran Tamer’in yanında eşim diye tanıttığı Hülya ( Arzu Yanardağ) vardır. Eski şarkıcı Ajda Müjde ( Nilgün Belgün) ise “menejerim” diye tanıttığı genç sevgilisiyle geldiği tatil köyünde sevgilisini Tuğçe isimli genç bir kıza kaptırıp bunalıma girer. Dilsiz numarası yapan soyguncu Tilki ( Ercan Yazgan) planlarını yürütürken tesisin asabi- komik tipli sahibi Zühtü Maydanoz ( Bülent Kayabaş) ve etrafındaki bikinili güzellerden bir türlü kurtulamayan oğlu Kağan (Hüseyin Köroğlu) çok hareketli ve komik olaylar yaşarlar

Hiç yorum yok: