Pazar

SÜMER TİLMAÇ: " MEHMET ALİ ERBİL 4 KANALIN PROGRAM MÜDÜRÜNE MAAŞ VERİYORMUŞ"

Sinema sanatçısı Sümer Tilmaç, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin 'Sanatçılar sürekli gündemde kalmak için neler yapıyor?' sorusuna, Erbil ile ilgili bir saptamada bulunarak yanıt verdi. Tilmaç, 'Erbil'in bu kadar TV kanallarına nasıl çıktığını çözdüm. Meğer 4 TV kanalının program müdürlerine maaş veriyormuş. Yani aylık 50 bin dolar para ödüyor. Ve Erbil
nerede kameralar orada oluyor' dedi. Erbil ise bu sözlere, ' Eğer bu sözleri söylediyse kendisiyle mahkemede hesaplaşırız' karşılığını verdi.

(Akşam gazetesi'nden aynen)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Eğer program müdürü emek vererek bu duruma geliyorsa, kazandığı parayı elbette hakediyordur. Fakat birçok kişinin hakkını yedikten sonra program müdürü konumuna gelmek hoş değil. Ayrıca bu kişi program müdürü olmadığı dönemlerde program grup direktörünün yıllardır en yakın arkadaşı ise program müdürü olmaması için hiçbir neden yoktur. Herşey önceden ayarlanır, o dönemde program müdürü olan bir başka kişinin işine bir şekilde son verdirilir. Hatta yeni gelen diğer kişinin de ayağı kaydırılır ve samimi olunan program grup direktörü, program müdürü koltuğuna en yakın arkadaşını oturtur. Sergilenen acemilikler görmezden gelinir. O kişi sürekli methedilir fakat yapılan yanlışlar kimsenin gözünden kaçmaz. Şu an bir kanalda böyle bir durum maalesef yaşanıyor. Belki kimsenin farkında olmadığı düşünülüyor ama bir şekilde biliniyor. Lütfen, sırf birilerinin tanıdığı olduğu için acemi insanlar böyle önemli görevlere getirilmesin! Bu iş çok ince ayrıntılar gerektirir. O kişi eski görevinde bile tam anlamıyla başarı sağlayamazken nasıl olur da program müdürü yapılır? Biraz dikkat!!