Pazartesi

BU DA OLDU!...KAZANANDAN ÜSTE PARA İSTENEN SENARYO YARIŞMASI!

DIGITAL FILM ACADEMY-TOTAL FILM SENARYO YARIŞMASI


1. Kısa Film Senaryo Yarışması, Total Film-Digital Film Academy işbirliğinde gerçekleştirilmektedir.

2. Yarışmaya son başvuru tarihi 1 Temmuz 2007’dur.

3.Sonuçlar 1 Eylül 2007’de Total Film Eylül sayısı, Total Film internet sitesi ve Digital Film Academy internet sitesi aracılığıyla duyurulacaktır.

4. Yarışmada jüri üyeleri Digital Film Academy’den Patrick DiRenna, Derviş Zaim ve Yonca Ertürk; Total Film’den Kutlukhan Kutlu ve Burcu Aykar Şirin olacaktır.

5. Jüri kararıyla belirlenen birinci senaryonun sahibi Digital Film Academy’de 15 haftalık Dijital Film Yapımı eğitimine (5540 YTL değerinde) hak kazanacaktır.

6. İkinci olan senaryonun sahibi aynı eğitime yüzde 70 bursla katılabilecektir (Öğrencinin 1660 YTL ödemesi gerekiyor).

7. Üçüncü olan senaryonun sahibi aynı eğitime yüzde 50 bursla katılabilecektir (Öğrencinin 2770 YTL ödemesi gerekiyor).

8.Kazananların göreceği eğitimin (DIJITAL FILM YAPIM Programı) alt başlıkları:

Senaryo
Prodüksiyon
Yönetmenlik
Kamera & Işık teknikleri
Ses Kayıt
Montaj teknikleri – Final Cut Pro
Audio Post-prodüksiyonu – Pro tools
DVD Studio Pro
+++
MİNİ YORUM: Bi sitede yorumsuz başlıklar atmaya özen gösteriyoruz...Tembelliğimize denk gelmezsse, 'Kopyala-yapıştır' haberlerden bile yorumlu cümleleri çıkartıyoruz...Yukardaki haberi de ilgili siteden aynen yapıştırdık...Uzun uzun yorum yapacaktık, vaz geçtik...Sadece çok bilinirken çoktan unutulmuş fıkranın final repliğini söyleyelim; Gördüm ama böylesini görmedim...
Ortada uzun uzun dalga geçmeye müsait bir malzeme var...İlgililer bizi ciddiye alıp tekzip gönderirlerse çok hazır cevap olacağız, zira cevapları çoktan hazırladık; Jürideki hatırlı insanların hatırına şimdilik kullanmıyoruz... Ancak potansiyel bir tekzibe karşı bir ön savunma yapalım; Sayın kardeşim,ikincilik ödülünü kazanan senaristten 1660 ytl alacak mısın almayacak mısın, alacak mısın alamayacak mısın...Bardağın boş yarısı meselesi...

Hiç yorum yok: