Pazartesi

KUYUMCUDAN "TEKTAŞ" ALAN HERKESE "EVLİLİK TEKLİFİ SENARYOSU"


Atasay, evlilik hazırlığı yapan ve 2000 YTL ile üzerindeki tutarda tektaş pırlantasını Atasay’dan seçen herkese, altında “Benimle evlenir misin?” yazan çiftin fotoğrafının yer aldığı puzzle, limuzinde evlenme teklifi gibi onlara özel hazırladığı senaryolardan birini hediye edecek.

Atasay, 16.Nisan 2007 tarihi tibariyle başlayan ve 31 Ağustos 2007 tarihine kadar sürecek kampanyada, gelin ve damat adaylarıyla sadece senaryoyu paylaşmakla kalmayacak, evlilik teklifinin organizasyonun gerçekleştirilmesine destek verecek.

Atasay Kuyumculuk Genel Müdürü Haldun Ulutürk, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, “Evlilik Teklifi Senaryoları” Projesinin çıkış noktasını, Atasay’ın, sevdiğine evlilik teklifi yapmayı isteyen damat adaylarının hayallerini gerçekleştirmelerinde yanlarında olma arzularının oluşturduğunu söyledi. Atasay’ın bu amaçla, ilk olarak, geçtiğimiz şubat ayında tektaş pırlanta yüzükte “36 ay taksit” kampanyasını başlattığını ifade eden Ulutürk sözlerine şöyle devam etti. “Damat adayları, tektaş pırlanta yüzüğü aldıktan sonra bu kez de, en romantik evlilik teklifi yapmanın telaşını yaşar. O özel anı, olabildiğince romantik ve unutulmaz kılmak için evlilik teklifi senaryolarını aramaya başlar. Atasay olarak, işte bu noktada da, evlenmeyi planlayan erkeklerin imdadına koşuyor ve onlar için araştırdığımız birbirinden büyüleyici ve heyecanlı evlilik senaryolarını yine onlara hediye ediyoruz. Hedefimiz, evlenecek çiftlerin sadece evliliklerinin simgesi yüzüklerinin mimarı olmakla kalmamak, onların evlilik tekliflerinin de mimarı olmaktır.”

Hiç yorum yok: