Cuma

YILMAZ OKUMUŞ VE ALPER FERZE'NİN DİZİSİ: BİR DİLİM AŞK


Kanal D'nin yeni duygusal komedisi "Bir Dilim Aşk"ta Berna Laçin pastacı, Mustafa Uğurlu ise ünlü bir estetik cerrahı canlandırıyor

Yeni yayın dönemine iddialı yapımlarla hazırlanan Kanal D'de bugün yeni bir dizi başlıyor: "Bir Dilim Aşk"... Bir estetik cerrahla kocasının ani ölümünün ardından pastacılığa başlayan genç kadının aşk hikâyesini anlatan dizide Berna Laçin ve Mustafa Uğurlu başrolde.
Ferit başarılı, doğal olarak da zengin bir estetik cerrahtır. Çevresi her daim güzel kadınlarla çevrilidir. Sekiz yıl süren başarısız bir evliliğin ardından bekârlığın tadını çıkaran Ferit'in bir türlü iletişim kuramadığı iki çocuğu vardır.

Ferit'in tehlikeli oyunu
Bir gün tesadüfen Nehir'le karşılaşır. İki yıl öncesine kadar mutlu bir evliliği olan Nehir, eşinin zamansız ölümünden sonra çalışmaya karar vermiştir. Yaptığı pastalar herkesin beğenisini kazandığı için, evinin alt katını imalathaneye çevirmiştir.
Nehir, zekâsı, becerisi ve çalışkanlığıyla Ferit'i çok etkiler. Kadınların parası için çevresinde olduklarını düşünen Ferit, Nehir'e gerçek kimliğini söylemez. Onun kendisini en yalın haliyle sevmesini sağlayacaktır. Ancak bu oyunun başına açacağı dertleri hesaplayamaz.
KİM KİMDİR?
Yapımcı: Replik TV - Hüseyin Apaydın
Senaryo: Yılmaz Okumuş, Alper Ferze
Yönetmen: Yüksel Aksu
Oyuncular: Berna Laçin (Nehir)
Mustafa Uğur (Ferit)
Esra Akkaya (Oya)
Hakan Gerçek (Hamdi)
Aliye Uzunatağan (Hamiyet)
Mehmet Aslan (Oğuz)
Selen Görgüzel (Funda)
Dilara Kurtuluş (Akasya)
Yağmur Atacan (Taner)
Ezgi Asaraoğlu (Pelin)
Füsun Erbulak (Zeynep)
(Milliyet'ten copy-paste)

Hiç yorum yok: