Cumartesi

YENİ BİR SİNEMA SİTESİ: filminsonu.gen.tr


Neden FilminSonu?
Sinemaya gitmeden duramayan bir ekip. Oturduk, dusunduk... Neden goruslerimizi herkesle paylasmayalim dedik ve FilminSonu'nu yarattik.

FilminSonu bir hobimiz olan sinema tutkumuzu pek cok tanidigimiz ve hatta tanimadigimiz kisiler ile paylasmamizi sagladi. Ne kadar hepimiz sinemaya gidiyor yada hergun TV seyrediyor olsak da, aklimiza gelenleri tartisma, fikirlerimizi her an paylasma firsatini yakalayamiyoruz.

FilminSonu ekibi olarak biz de cok farkli yerlerde, farkli ulkelerde, farkli ortamlarda yasayan ve farkli isler yapan kisileriz. FilminSonu sayfasi bizim birbirimiz ile hem her an iletisimimizi saglamakla kalmiyor hem de o anda seyrettigimiz filmler hakkindaki dusuncelerimizi kendi aramizda ve bizim gibi sinema severlerle paylasmamiz icin bir ortam olusturuyor.

Ve artik sinemaya gitmeden, bir video kiralamadan, TV'de gozumuze takilan bir filmi seyretmeden once, FilminSonu'na girip digerlerinin ne yazdigini gormeden duramiyoruz!. Kisa zamanda fark ettik ki okuyucularimizin pek cogu da bizden pek farkli degil.

Biz de hem kendimiz hem okuyucularimizin dogrultusunda her gun FilminSonu'nu yeniliyor ve gelistiriyoruz.

Umariz yeni FilminSonu'nu siz de begenirsiniz.
***
www.filminsonu.gen.tr

Hiç yorum yok: