Perşembe

UĞUR YAĞCIOĞLU'NUN YAZDIĞI 'CANIM BENİM' BU AKŞAM BAŞLIYOR


Dizinin kimlik kartı
Senaryo: M. Uğur Yağcıoğlu
Yönetmen: Yasemin Türkmenli Yapımcı: Faruk Turgut Yüksel: Güven Kıraç Sevgi: Füsun Demirel Demet: Rojda Demirer Burak: Barış Küçükgüler Taner Baltacı: Ziya Kürküt Ali Güvendik: Durul Bazan Elif: Özlem Çakar Ahmet: Mustafa Turan Ayşe Şen: Gözde Kansu
BİR BAŞKANIN ÖYKÜSÜ
"Canım Benim", Güven Kıraç'ın canlandırdığı, aile kavramına önem veren, dürüst ve çalışkan bir belediye başkanı olan Yüksel Yılmaztürk'ün, geçimsiz karısı ile çok sevdiği iki çocuğundan oluşan ailesi, titizlikle yürüttüğü işi ve arkadaşları üçgeninde yaşadığı birbirinden komik olayları konu alıyor.

AYNI ÇATI ALTINDA 3 ERKEK
Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle: Yüksel Yılmaztürk'ün karısı Sevgi sürekli kocasından ayrılma kararı almaktadır. İki kez boşanıp tekrar evlenmelerine karşın üçüncü davayı da açmak üzeredir. Yüksel karısının onu evden kovması üzerine daha önce yardım ettiği Taner'in evine gider. Taner'in ilçe dışında oturması da bu kararında önemli bir rol oynamıştır... Ancak Başkan'ın gelmesinden pek hoşnut olmayan Taner'i aslında kötü bir sürpriz daha beklemektedir; Taner'in hiç hatırlamadığı İstanbul'da okuyan köylüsü Ali...O da Taner'in evine yerleşir.
(GÜNAYDIN)

Hiç yorum yok: