Perşembe

AŞKOLSUN!...SENARİSTİN ADINI YİNE Mİ UNUTTUNUZ?


Ekranın yeni yüzü
Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Kanal D’nin yeni dizisi ‘Adı Aşk Olsun’, ekranlara yeni bir yüz daha kazandırıyor. Başrolü Fikret Kuşkan’la paylaşan konservatuvar mezunu 26 yaşındaki oyuncu Mine Tugay, bu projeyle ilk kez bir dizinin başrolünü üstlenmiş olacak.

Onun ekibe alınmasını ve başrol verilmesini isteyense, ‘Kurtlar Vadisi’nin avukat Elif’i Özgü Namal... Daha önce Gülbeyaz dizisinde rol almış olan ve ‘Benim için inanılmaz bir deneyim olacak. İlk defa başrol oynayacağım, umarım güzel olur’ diyen Mine Tugay, ‘Adı Aşk Olsun’da Ankara’da akademik bir çevrede, son derece disiplinli ve elit bir ortamda yaşayan, aynı zamanda bohem bir yaşantısı olan genç bir kadını canlandıracak.
Dilek DALLIAĞ/Kelebek
***
Aşkolsun yine mi senaristin adını unuttunuz? (Bakınız aşağıdaki haber)...Malum dizi ile ilgili bilgiyi de yine (bakınız aşağıdaki haberde olduğu gibi) biz ekleyelim. Dizinin senaristi Hüsnü Özçetin...
Hüsnü Özçetin, uzun yıllar Levent Kırca'nın yazar kadrosunda yer almıştı...(bakınız aşağıdaki haberde adı geçen yazar gibi)
(Bakmayınız artık, aşağıdaki haberi de okuyunuz)

Hiç yorum yok: