Çarşamba

GAMZE ÖZER'İN YAZDIGI "BÜTÜN ÇOCUKLARIM" BUGÜN BAŞLIYOR


Hayranlarının son olarak yine Kanal D'de "Kırık Ayna"da "Candar Ağa" karakteriyle izlediği Kadir İnanır, "Bütün Çocuklarım" ile ekrana dönüyor. İnanır, dizide otuz yıl önce Erzincan'dan İstanbul'a göç eden ve ayrı ayrı hayalleri olan beş çocuğunu bir arada tutmaya çalışan Ali Yahya'yı oynuyor. Çekimleri İstanbul Çatalca'da yapılan dizinin konusu şöyle:

Tüm aile bir arada
Ali Yahya, Erzincan'lıdır.Beşik kertmesi olan Hülda ile birbirlerini hiç sevmeden, töredir diye evlenmişler ama 30 yıllık evlilikleri boyunca birbirlerine hep saygılı olmuşlardır. Hülda, uzun zamandır çektiği hastalığa yenik düşer ve yaşama veda eder. Bu cenaze, tüm aile bireylerini bir araya getirir. Ve bazı sırların ortaya çıkmasına neden olur.

KİM KİMDİR?
Yönetmen: Faruk Teber
Senaryo: Gamze Özer
Yapım: Masalevi
Oyuncular: Kadir İnanır (Ali Yahya), Jülide Kural (Bahşende), Filiz Uluer (Zührenaz), Ufuk Özkan (Oğul), Işıl Sergen (Ela), Murat Yıldırım (Mesut), Nil Erkoçlar (Irmak), Demet Evgar (Eyşan), İştar Gökseven (İsmail), Yusuf Güner (Nedim), Yeliz Gerçek (Şeyda), Bahar Erdeniz (Feryal), Güzin Çorağan (Fahriye).
KANAL D / 19.50
(Milliyet)

Hiç yorum yok: