Cumartesi

"EKMEK TEKNESİ"NİN YÖNETMENİ SİNEMAYA HAZIRLANIYOR...SENARYODA TUTKAL YAPMAK İÇİN ERİTİLEN FİLM ŞERİTLERİ ANLATILIYOR

Ekmek Teknesi isimli dizide “Kasap Celal” tiplemesini canlandıran tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, sinema filmi hazırlığında olduğunu belirtti. Yenilmez, “Milenyumun Ötesindeki Türkiye” isimli tek kişilik oyununu sergilemek için geldiği Nevşehir’de gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 yıldır tiyatro yaşamını sürdürdüğünü ve bundan sonra sinema filminde rol almak istediğini belirtti.

Ekmek Teknesi dizisinin ilk yönetmeni Metin Günay ile bir sinema filmi çekmek için hazırlık aşamasında olduklarını ifade eden Yenilmez, şunları söyledi:

“Metin Günay, Cumhuriyet’in ilk dönemlerinde yaşanmış bir hikayeyi konu edinen bir sinema filmi için çekim hazırlığında. Film, o dönemde Türk ordusunun ihtiyacı olan botların yapımı için gerekli tutkalın bulunamaması ve sinema filmlerinin eritilerek tutkala dönüştürülmesiyle başlayan olayları anlatacak. Bu filmde rol alma ihtimalim var. Bunun yanı sıra Yüzüklerin Efendisi filminin Türk versiyonu sayılabilecek yeni bir dizinin de hazırlığındayız. Ayrıca bir şiir kaseti çıkarmak için de çalışmalarımı sürdürüyorum.”


(Milli Gazete)

Hiç yorum yok: