Pazartesi

SUPERPOLİGON'DAN; KORKUNÇ İDDİA: "KURTLAR VADİSİ'NİN SENARYOSUNA BİR 'MAFYA BABASI' ETKİ EDİYOR"

Süperpoligon’a ulaşan ‘çok özel’ bir bilgiye göre, Show TV'nin çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi, polisi rahatsız ediyor. Bunun nedeni, dizinin baş rol oyuncusu Çakır. Polis, bir mafya babası olan Çakır rolündeki Oktay Kaynarca’nın, gerçekten de ünlü bir mafya babasını canlandırdığını düşünüyor.

Süperpoligon'un Emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, dizide malum mafya babasını çağrıştıran tek kanıt Çakır değil. Türkiye'nin en etkin organize suç çetelerinden birinin lideri olan bu kişi, aynı zamanda dizinin senaryosuna etki ediyor, mali yapısını organize ediyor, dizinin çekildiği mekanları o ayarlıyor. Hatta dizinin alt yapısında, şirketlerinde çalışan adamlar görev alıyor.

Dizinin yönetmeni ve oyuncularıyla da görüştüğü bilinen organize suç örgütü lideri Çakır, haraç topluyor, Robin Hood gibi (daha doğrusu meşhur mafya babası gibi) zenginden alıp fakire dağıtıyor, uyuşturucu ile savaşıyor. Tıpkı suç örgütü lideri gibi, uyuşturucu konusunda çok hassas davranıyor. Bu işi yapan insanlara acımasız davranıyor.

Emniyet yetkilileri ise halkı ‘mafyacılığa’ özendirdiğini düşündüğü bu dizi konusunda, Show TV yetkililerini uyarmayı, olmazsa RTÜK’e şikayette bulunmayı bile düşünüyorlar
(superpoligon)

Hiç yorum yok: