Pazartesi

SENARİST ARKADAŞ! DERNEĞİNE SAHİP ÇIK!

Değerli meslektaşlarımız ;

Senaryo Yazarları Derneği (SEN-DER), 5-10-2003 tarihinde yasal olarak kurulmuştur. Bugüne kadar geçen sürede, geçici yönetim kurulu olarak çeşitli etkinliklere katıldık; katılmaya da devam ediyoruz. Şu an Taksim Erol Dernek Sokak’daki Sinema Evi’nde bir odamız bulunmaktadır.

Çalışmalarımıza devam edebilmemiz için Dernekler Kanununa göre Şubat ayı içinde Olağan Genel Kurul yapıp yeni bir Yönetim Kurulu belirlememiz gerekmektedir. Aksi taktirde derneğimiz kapatılacaktır. Ancak bugüne kadar bazı arkadaşlarımız çeşitli nedenlerden dolayı henüz başvuruda bulunmamışlardır.

Gene Dernekler Kanununa göre; Genel Kurula katılıp, oy kullanmak ve aday olmak için üye olmak şarttır. Genel Kurula katılacak adayların isimlerini kanun gereği 15 gün önceden dernekler masasına bildirme zorunluluğu vardır.

Henüz üye olmamış arkadaşlarımızın en kısa zamanda, ilişikte yolladığımız formu doldurup yollamalarını rica ederiz.

Derneğimizin yaşaması için siz meslektaşlarımızın ilgisi şarttır, gerekli duyarlılığı göstereceğinize eminiz... Çalışmalarınızda başarılar diler, saygılarımızı sunarız.

SENDER

NOT:

1-İmzanızı elektronik olarak atamıyorsanız, sonradan derneğe gelip imzalamak kaydıyla boş yollayabilirsiniz.

2-Üyelik için gerekli iki adet fotoğrafı ve giriş aidatı olan 30.000.000.TL ücreti üye kabul işleminden sonra getirebilirsiniz.

3-Genel Kurul’un gün ve saati daha sonra bildirilecektir.
***


atay@sozer.net
sacinti@hotmail.com
adreslerine yazarak üyelik formunu isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: