Cumartesi

ÖZLEM SARAÇ'IN HEM YAZIP HEM OYNADIĞI " ÜÇ KİŞİLİK AŞK"IN ÇEKİMLERİ SÜRÜYOR

ÇEKİMLERİ BİR SÜRE ÖNCE BAŞLAYAN, YÖNETMENLİĞİNİ TUNÇ BAŞARAN'IN, YAPIMCILIĞINI KADRİ YURDATAP'IN ÜSTLENDİĞİ 'ÜÇ KİŞİLİK AŞK' ADLI FİLMİN SETİNDE YAĞMUR VE GÖZYAŞI EKSİK OLMUYOR!

İki kadının, aynı erkeğe aşık olması ile başlayan süreçte, yaşanılan duygu dolu olayların anlatıldığı aşk filminde, başrolleri Yetkin Dikinciler, Yeşim Büber, Gökçe Yanardağ, Binnur Işık ve Murat Coşkuner paylaşıyor.

Filmin senaryo yazarı Özlem Saraç ayrıca, filmde oyuncu olarak rol alıyor. Tunç Başaran’ın teklifi üzerine ‘Üç Kişilik Aşk’ın senaryosuna imza atan Saraç, filmdeki Sibel karakterini canlandırıyor.

Filmin İstanbul’daki ilk günkü çekimleri ÜsKüdar, Altunizade Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki çeşitli mekanlarda ve Capitol Specktrum 14 Sinemaları’nda gerçekleştirildi.

Beyoğlu’nda Beyoğlu’nun simgesi olan tramvaylar, Çiçek Pasajı’ndaki Sev-İç Restoran, Okmeydanı’ndaki İstanbul Memorial Hastanesi, Bağdat Caddesi’ndeki Polonez Barbekü, Korukent’teki Siar Sigorta A.Ş., Bostancı’daki Çatana Restoran, Zekeriyaköy’deki bir yazlık ev, Feriköy Mezarlığı, Ortaköy, Arnavutköy ve Kalamış’daki çeşitli merkezler, kullanılan diğer çekim mekanları arasında yer aldı.

Keyifli bir ortamda çekimleri gerçekleştirilen ‘Üç Kişilik Aşk’ta, oyuncularıyla sıcak bir çalışma atmosferi yakalayan ve sürekli düşünce alışverişinde bulunan yönetmen Tunç Başaran ilk çekim gününden itibaren, oyuncularına sözleriyle moral vermeyi ihmal etmedi.
(ixtanbul)

Hiç yorum yok: