Pazartesi

G.O.R.A ŞİMDİ DE GÖKSEL ARSOY'A TAKILDI


Vizyona girmesi için gün sayılmaya başlanan Gora, şimdi de Göksel Arsoy’a takıldı. Cem Yılmaz’ın, filmin bir sahnesinde babası olarak resmini kullandığı Arsoy rest çekti: ‘Resmimi filmden çıkartın.’

Talihsizlikler sürüyor

Çekimleri geçen yıl tamamlandığı halde bir türlü vizyona giremeyen, Cem Yılmaz’ın hem senaryosunu yazıp hem de başrolü üstlendiği ‘Gora’ filmi, bir sorunla daha karşı karşıya... BKM’nin gösterim haklarını almasından sonra vizyona girmesi için hiçbir engeli kalmayan film, şimdi de ünlü oyuncu Göksel Arsoy’a takıldı! Gora’nın bir sahnesinde Cem Yılmaz’ın babası olarak fotoğrafının kullanıldığını duyan Arsoy, önceden kendisine haber verilmemesine öfkelenerek bu sahnenin yayınına izin vermeyeceğini açıkladı.

Belgeleri imzalamadı

Alınan bilgilere göre, kendisini Cem Yılmaz’ın sekreteri olarak tanıtan Gülçin adındaki bir kadın, geçtiğimiz günlerde Göksel Arsoy’u arayarak, ‘Filmin bir sahnesinde sizin fotoğrafınız görünüyor. Cem Yılmaz’ın babası olarak sizi sadece bir karede kullandık. İsminiz yok ama görüntünüz fotoğraf olarak yer alacak. Bununla ilgili size göndereceğimiz bazı belgeler var, imzalar mısınız’ dedi. Ancak yanıt hiç de umduğu gibi olmadı. Arsoy ‘Bana bir şey göndermeyin, filmde de resmimi kullanmayın’ dedi ve telefonu kapattı.

Bunun adı saygısızlık

Olayı doğrulayan Göksel Arsoy, konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Filmi yapan, senaryosunu yazan, oynayan Cem Yılmaz... Ama beni aramayan, sekreterine aratan da o! Kendisi arar izin ister, izni veririm ya da vermem. Ben çok meraklıymışım gibi sekreterine aratıyor. Bu nasıl saygısızlık! Filmi bekliyorum. Eğer fotoğrafımı kullanırlarsa gerekeni yapacağım.’ Arsoy, Çocuklar Duymasın’da amcası Yesari Asım Arsoy’un bir şarkısının izinsiz kullanılmasından ötürü telif hakları yasası gereğince de dava açmıştı.
(HÜRRİYET/KELEBEK)

1 yorum:

xxx dedi ki...

BU HABERLE İLGİLİ YORUM YAPMAK İSTİYORSANIZ...1. Bu yazının altındaki "Post a Comment" yazısına tıklayın.
2. Açılan sayfada username ve password soran kısma aldanmayın; Kocaman sign up yazan butonun altındaki küçücük Or Post Anonymously yazısına tıklayın.
3.Açılan sayfada yorumunuz yazın ve pupblish your comment butonuna tıklayın. Yorumunuz anında yayınlansın