Çarşamba

İHSAN AYDIN'IN YAZDIĞI "HARPUT GÜNEŞİ" CUMARTESİ GECESİ TGRT'DE BAŞLIYOR


Çekimlerinin çoğu Elazığ ve Harput’ta gerçekleştirilen “Harput Güneşi” adlı dizi film 17 Nisan Cumartesi günü saat 22.15’de TGRT’de yayınlanmaya başlanacaktır.
KISACA KONU: Çok zengin ve yaşlı biri olan Kasım ölmek üzereyken oğlu Hazar’a büyük bir sır verir. Kasım, Hazar’ın annesinden önce birini delicesine sevmiştir... Ama, hiç geçinemedikleri rakip aileye mensup adamlar düğün gecesi sevdiği kızı kaçırmışlardır. Bu sırada çıkan çatışmada Kasım’ın babası da ölmüştür. Kasım, babasının intikamını onu vuranı öldürerek almış, ancak sevdiği kızı bulamadığı gibi bir daha ondan haber de alamamıştır. Kasım kaderine küserek İstanbul’a göç etmiş ama o kızı asla unutamamıştır. Şimdi oğlu Hazar’dan o kadını bulmasını ve bundan sonraki hayatını iyi yaşamasını sağlamasını istemektedir. Ayrıca doğup büyüdüğü Harput’a yatırımlar yapmasını da istemektedir. Hazar babasının ölümüyle ona verdiği sözü yerine getirmek amacıyla baba ocağına gider. Kendisini bekleyen düşman aileden habersiz. Aile ne pahasına olursa olsun Hazar’ı ortadan kaldırmakta kararlıdır. Hazar için bundan sonrası bilinmeyen düşmana karşı bir ölüm-kalım savaşına dönecektir.

Yönetmen: Avni KÜTÜKOĞLU
Yapım: Tiyatrol (Coşkun Alp ERTAM)
Senaryo: Harf Akademisi (İhsan AYDIN)
Görüntü Yönetmeni: Aytekin ÇAKMAKÇI

Oynayanlar:
Perihan SAVAŞ , Mahmut HEKİMOĞLU, Levent İNANIR, Ekin AKKAŞ, Murat PARASAYAR, Aysun GÜVEN, Sevilay ÖZTÜRK, Demet ÖGER, Tuğçe ERGEN

Hiç yorum yok: