Cuma

BARIŞ PİRHASAN VE LEVENT KAZAK'TAN "SENARYO STUDYOSU"



SENARYO STÜDYOSU AÇILIYOR!

Barış Pirhasan, Gül Dirican ve Levent Kazak tarafından yürütülen ve 26 Nisan – 26 Temmuz 2004 tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu çalışmada hedeflenen sinema ve televizyon dünyasına yeni ve donanımlı senaristler kazandırmak, yeni senaryo ekiplerinin kurulmasını sağlamak.

Katılımcıların kendilerine ait hikaye ya da tretmanları ile başvuracakları, 3 ay sürecek atölye çalışması süresince bu projeler geliştirilecek ve hayata geçirilmesi yönünde adımlar atılacak. Katılımcılardan istenen tek şart senaryo yazmayı meslek edinmiş ya da edinecek olmaları.

Onar kişilik iki ayrı grup halinde gerçekleştirilecek olan 3 aylık programda ;

• Katılımcılar ile öykü kurmak, sinopsis geliştirmek, tretman oluşturmak, karakter yaratmak, diyalog yazmak gibi temel konular üzerinde çalışılacak
• Bu çalışmaya katılanlar sinema, televizyon projelerinin pazarlama yöntemleri ve telif haklarının işleyişi konusunda uzman konuklardan bilgi alacaklar.
• Yapımcılar, yönetmenler, oyuncular davet edilerek “senaryo” üzerine sohbet toplantıları yapılacak.

Atölye süresince katılımcıların projeleri geliştirilecek, son halini alacak. Eserlerin telif hakları proje sahiplerine ait olacak.

Senaryo Stüdyosu atölye çalışmasına katılmak isteyenler, özgeçmişleri ve yazı örnekleri ile beraber 19 Nisan 2004 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

Ayrıntılı bilgi için : www.senaryostudyosu.com
Başvuru adresi : basvuru@senaryostudyosu.com
Posta adresi : Senaryo Stüdyosu Saray Arkası Sokak Muhterem Apt. No:45-47 1/1 Gümüşsuyu
Telefon : 0212 244 40 83 / 0212 244 40 84
(Hafta içi, 15:00 – 18:00 saatleri arasında)


Hiç yorum yok: