Cuma

"YERLİ" EVLİ VE ÇOCUKLU'YU YAZITURA YAZI GRUBU YAZACAK!

ÖZELHABER- Evli Ve Çocuklu'nun adaptasyonu için Med Yapım'ın düzenlediği "konkur" sonuçlandı. Med Yapım yönetcilerinin çeşitli senaristlere sipariş ettiği senaryolardan en çok "Yazıtura yazı grubu"nun yazdığı senaryo beğenildi.Taraflar arasında anlaşma sağlandı.Eylül"ün ilk haftasında Showtv'de yayınlanacak "yerli" Evli ve Çocuklu'yu Yazıtura yazacak.
Tecrübeli profosyonel senarist arkadaşlarımızdan bir grubun bir araya gelmesiyle oluşan Yazıtura ilk işini almış oldu.
Görüştüğümüz arkadaşlar " Kurumsal senaristlik" hayatlarIna Evli ve Çocuklu gibi efsanevi bir sitkom ile baŞlamalarInIn kendileri için ayrı bir anlamı olduğunu söylediler.
Ayrıca,öğrendiğimize göre Yazıtura grubu ellerindeki çeşitli projeler için teklif bekliyor...Teklif bekledikleri projeler arasında, Manidar Ailesi ve Her Eve Lazım isimli iki sitkom...Elimiz Mahkum isimli bir komedi macera...Ve Beyhude Aşklar Çıkmazı isimli romantik-gerçekçi bir dizi bulunuyor...Projelerle ilgilenen yapImcIlar metinyazar@mynet.com adresine yazabilirler.
Sitemize ilk reklam-banner vererek bize destek olan Yazıtura grubunun ilk işlerinin hayırlı olmasını diliyoruz....
Gelelim Haberde yeralan Zuhal Olcay resminin hikmetine... "yerli" Evli Ve çocuklu"da Peggy rolü kesinleşmek üzere...Son anda bir aksilik olmazssa Peggy Bundy'yi Zuhal Olcay oynayacak.

Hiç yorum yok: