Cuma

TİYATRO E.S.E.K YILIN EN KÖTÜLERİNİ SEÇİYOR...JÜRİDE FERHAN ŞENSOY DA VAR!

işte, www.esek.org'da yeralan konuyla ilgili açıklama;
Bilenleriniz bilir, bilmeyenleriniz de öğrensinler; Oscar törenlerinden bir gün evvel, "yılın en kötüleri" Oscar' ları verilir. Elbette bu ödülü almaya "hak" kazananlar, ödülü almaya gitmezler ancak yine de kendilerine posta yoluyla bildirim yapılır. Bu aslında Oscar jürisi ve adayları arasındaki danışıklı döğüşün bir protestosudur.

Biz de E.S.E.K. olarak, aynı protestoyu hakettiğini düşündüğümüz, Afife Jale Tiyatro Ödülleri için benzer bir tören planlıyoruz : Yılın "en kötülerini" ( elbette tiyatroda ) seçiyoruz.

Bu seçimde sizlerin de oyları etkili olacak. Adayınızı bildiren bir emaili bize atarsanız, ister isminizle, isterseniz de isminizi yazmadan, bizim adaylarımız arasına önerinizi koyacağız. Kimbilir belki de adaylarımız aynı olur.

Afife Jale jürisi, Türkiye'deki tüm oyunları izlemek zorunda oldukları halde, sadece İstanbul'daki, kendi dostlarının oyunlarını izlemekte ve büyük sanatçı Afife Jale'nin adını lekelemektedirler.

Biz E.S.E.K. olarak, Türkiye'nin her tarafındaki tiyatroların ( amatör ekipler dahil ) izlenmesini istiyoruz.

Ya da buna tavır alacağımızı buradan bildiriyoruz. Bu tavrın ismi ALTIN KESER ÖDÜLLERİ. Her sene Afife Jale ödül töreninden bir gün önce yapılacak.
Bu seneki tören, Nisan ayında SES 1885 tiyatrosunda gerçekleştirilecektir.

Şimdilik jüri E.S.E.K. ekibinden ve Ferhan Şensoy'dan oluşmaktadır ve tabii ki sizlerden.

adayınız için email adresimiz : info@esek.org

ÖNEMLİ NOT : Jüri üyelerimiz ( tıpkı Afife Jale üyeleri gibi ) oyunları izlemek zorunda değillerdir )

Hiç yorum yok: