Salı

GENÇ SENARİST REJİSÖRÜNÜ ARIYOR!

www.senarist.tk'yı yayın hayatına başlatırken,sadece sektördeki insanların ilgi göstereceğini düşünmüştük.Fena halde yanılmışız. Henüz sektör dışında yeralan genç arkadaşlarımızın ilgisi de çok fazla.
Bunlardan biri; Zafer Yılmaz.
Kendisiyle bir süre eposta trafiği yaşadık.
Enson gelen epostası aşşağıda... "copy paste" yayınlıyoruz!
Adım Zafer Yılmaz. 26 yaşındayım. Tekirdağ'da oturuyorum. 8 yıldır özel sektörde bilgi işlem alanında çalışıyorum. Şunun sırasında yaklaşık bir senedir kısa film senaryosu yazıyorum. Senaryo konusunda eğitimim yok. Beni senaryo yazmaya iten Paul Thomas Anderson'ın "Magnolia" isimli filmini izlemem oldu. 3.5 saatlik filmi şimdiye dek en az 30 defa izledim. Bitirmeyi başardığım yedi tane kısa film senaryom var. Sekizincisi ile uğraşıyorum. İki defa kısa film senaryosu/öyküsü yarışmasına katıldım. Hiçbir derece alamadım. Yazdığım senaryolardan birisi ("A" Hali:Aşk) bir Sinema-TV öğrencisi tarafından çekilmek üzere alındı. "Belki bir gün kendim çekebilirim" diye yazdığım senaryoların hiçbirini çekemedim. Tekirdağ bu konuda oldukça kısır olduğu için çekebileceğimi de sanmıyorum. İsteyen herkese senaryolarımı şartsız olarak verebilirim.

Senaryolarımdan dördünün linkleri aşağıda. En son bitirebildiğim - 6 ay sürdü- senaryom ise ekte (Umarım bu defa ulaşır)

http://www.kameraarkasi.org/kisafilm/senaryo/ahali_ask.html
http://www.kameraarkasi.org/kisafilm/senaryo/ahali_aldatma.html
http://www.kameraarkasi.org/kisafilm/senaryo/ahali_ayrilik.html
http://www.kameraarkasi.org/kisafilm/senaryo/firsat.html


Hiç yorum yok: